Wat doe ik

Boomonderhoud

Het snoeien van bomen is niet hetzelfde als willekeurig wat takken afzagen! Snoeien is soms nodig omdat probleemtakken een gevaar kunnen opleveren.

Bij jonge bomen is snoeien nodig zodat ze een takvrije stam ontwikkelen zonder grote snoeiwonden. Probleemtakken moeten verwijderd worden.

Soms moeten bomen gerooid worden. Als een boom ziek is, door stormschade is geveld of getroffen is door de bliksem moet de boom afgebroken worden. Het kan ook zijn dat een boom op een locatie staat waar hij overlast of gevaar oplevert.

Ik ben gespecialiseerd in bomen afbreken met behulp van klimtechnieken en bomen rooien die geen ruimte hebben om te vallen. Met afvangmateriaal en een remsysteem worden de takken en boomdelen veilig gesnoeid en gekapt.

De beheerder van de bomen heeft wettelijke zorgplicht om de veiligheid te handhaven.

Houtbewerking

Van afgekapte boomstammen maak ik graag nieuwe producten.

Erg populair zijn de houten paddenstoelen als blikvanger voor uw tuin. Zowel in natuurtint als geschilderd een aanwinst. Diverse maten en uitvoeringen zijn steeds op voorraad aanwezig.

Ook maak ik unieke stoelen en banken. Origineel en eigentijds, elk product een waar kunstwerk!

Daarnaast maak ik natuurlijke schalen en kommen, die volledig met de hand zijn gedraaid, geschuurd en geolied. Dit laatste doe ik altijd met voedselveilige olie zodat u elke schaal veilig kunt gebruiken.

Het zijn unieke exemplaren en niet met een serieproduct te vergelijken.

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin